Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u de hele dag aanvragen. In het keuzemenu toetst u een 2. Recepten die voor 11.00 uur aangevraagd zijn liggen de volgende werkdag  klaar bij uw apotheek.

LET OP!!
Medicatie voorgeschreven door specialisten

Het kan voorkomen dat u een eerste recept voor medicatie krijgt voorgeschreven door een specialist. Wij verzorgen pas de herhaalrecepten van deze door de specialist voorgeschreven medicatie als de verdere behandeling en controles weer aan ons is overgedragen. Tot die tijd moet u de herhaalrecepten voor medicatie van de specialist regelen bij de specialist zelf.

De medicijnen worden bereid in de apotheken te Losser en Overdinkel (BeNu de Teylers en Benu apotheek Overdinkel) en kunnen de volgende werkdag gehaald worden.
Heeft u een bepaald medicijn toch dezelfde dag nog nodig of bent u te ziek of slecht ter been om de medicijnen op te (laten) halen, dan kan hiervoor een regeling getroffen worden in overleg met de assistente.
De apotheken zijn geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Het is ook mogelijk de lege doosjes met etiket erop voor 11 uur in de brievenbus in de hal te deponeren. De volgende werkdag kunt u dan de medicijnen ophalen.
Let op, dit geldt uiteraard niet bij afwezigheid van de huisarts!

Een verzoek voor een herhaalrecept kan ook per fax (nr. 053- 5361867) verzonden worden.

Vermeld altijd:
– Naam (van degene voor wie het bestemd is)
– Geboortedatum
– Adres
– Naam van het medicijn
– Sterkte (milli -, microgrammen) van het medicijn
– Gebruik per dag / week van het medicijn.
– Naar welke apotheek moet het recept verzonden worden
– Bijzonderheden

Per fax aangevraagde recepten moet u voor 11.00 uur ’s ochtends doorgeven, dan is het de volgende werkdag op te halen bij uw apotheek.

Contact

Spoednummer 053-5385500

Prins Bernhardstraat 4
7586 BH Overdinkel
Telefoon: 053-5361868
Fax: 053-5361867

Routebeschrijving >

Menu